Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos információk képes leírás - Montenegró.tlap.hu
részletek »

Hasznos információk - Montenegró.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: montenegro.tlap.hu » Hasznos információk
Keresés
Találatok száma - 7 db
Általános információk

Általános információk

A montenegrói part az Adriai-tenger délkeleti részén helyezkedik el, Horvátország és Albánia között. 260,2 km hosszú, melyből a szárazföldi part hossza 249,1 km, a szigetek partvonalának hossza: 11,1 km. A tenger gyorsan mélyül, az Adria legmélyebb pontja Montenegró partjai előtt található, 1280 m.

Friss hírek és beszámolók

Friss hírek és beszámolók

Montenegrói beszámolók friss hírek és információk

Montenegrói utazás infók

Montenegrói utazás infók

Világot néznél? Szeretnél kikapcsolódni? A Bónusz Brigád oldalán megtalálod az akciós montenegrói utazás szolgáltatásokat. A bónusz megkapásának titka nem egyéb, mint hogy más utazni vágyókat is érdekelje az általad kinézett szállás bónuszok Montenegróban. Amint ez megvan, a bónusz a vásárlók számára automatikusan elküldésre kerül. Ezt pedig kuponhoz hasonlóan lehet felhasználni a kiválasztott montenegrói utazás folyamán. Szóval amennyiben épp üdülésre készülsz, feltétlen vess egy pillantást a meglévő utazás bónuszokra Montenegróban.

Montenegrói utazáshoz

Montenegrói utazáshoz

Utazás - utazási iroda kereső - utazási portál - last minute - utazások - üdülés - nyaralás - akciós utak - megbízható utazási irodák - nagykövetségek - országok - utazási tanácsok - utazási tippek - Forrás: www.utazasi.irodak.com Utazás, utazási iroda kereső, utazási portál, last minute, utazások, üdülés, nyaralás, akciós utak, megbízható utazási irodák, nagykövetségek, országok, utazási tanácsok, utazási tippek, utasbiztosítás, utazási szerződés

Utasbiztosítás

Utasbiztosítás

Utasbiztosítás kötésekor sem árt körültekintőnek lennünk. Gyakori hiba ugyanis, hogyha az utasbiztosítás kerül szóba, sokan kizárólag a poggyászbiztosításra gondolnak, dacára, hogy a poggyászkárok legrosszabb esetben is csak néhány százezres veszteséget képeznek. Sokkal komolyabb anyagi terhet róhat ránk viszont, ha hazánktól távol betegszünk meg, esetleg baleset ér bennünket. Egy komolyabb síbaleset után a helikopteres mentés milliós költséget jelenthet, nem beszélve a kórházi kezelésről, ami akár a mentés többszörösébe is belekerülhet.

Vámszabályok - Belépés

Vámszabályok - Belépés

Montenegró - Fontos információk! (útlevél, határ, pénz, stb...). Érvényes új típusú személyi igazolvány, vagy útlevél (18 éves kor alatt alatt mindenképp útlevél szükséges) Ugyanez vonatkozik a választott tranzitországokra, Szerbiára, Horvátországra, Boszniára is egyaránt. Tehát a felnőtt magyar állampolgár turistaként igazolvánnyal 30 napig tartózkodhat Montenegróban.

Tuti menü