Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Képek Montenegróról képes leírás - Montenegró.tlap.hu
részletek »

Képek Montenegróról - Montenegró.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: montenegro.tlap.hu » Képek Montenegróról
Keresés
Találatok száma - 12 db
Balkánblog

Balkánblog

Európa gyöngyszeme, Montenegró minden turista igényeit maximálisan kielégiti. Gyönyörű tengerparttal, történelmi városokkal, égig érő hegycsúcsokkal rendelkezik, egyszóval ebben az országban nem lehet unatkozni. Ez a blog Montenegróról és a környező országokról szól, a Balkánról, Európa legérdekesebb térségéről.

Budva

Budva

Budva és környéke, képek, információk

Budva éjszaka

Budva éjszaka

Az egyik legkedveltebb budvai disco

Fotókép

Fotókép

képek montenegróról

Időzíthető képeslapok

Időzíthető képeslapok

Montenegró, Időzíthető képeslapok.

Képek Montenegróról

Képek Montenegróról

Beküldhető képek Montenegróról. Már eddig is 2000 fotót feltöltöttek a felhasználók Montenegró minden tájáról. Csodás ország, csoda elérhető távolságokon belül! Ez mind Montenegró! ...................

Képes blog

Képes blog

Montenegró, Durmitor, Shkodra, Kotor, Budva és Tara

Hirdetés
Kotor képekben

Kotor képekben

Kotor régi mediterrán kikötője és az azt körülvevő, a szerb Nemanjić-dinasztia által építtetett lenyűgöző városfal nagyon jó állapotban maradt fenn és az UNESCO védelmét élvezi. 1420 és 1797 között Kotor és a környéke a Velencei Köztársaság uralma alatt állt és a velencei hatás még ma is meghatározza a város építészeti képét.

Montenegró fényképekben

Montenegró fényképekben

Montenegró nevezetességei, természeti értékei és épített látnivalói fényképes blog formában. A Durmitor-hegység, Biogradi Nemzeti Park, Shkodra, Kotori-öböl mellett számos város fényképei is megtalálhatók az oldalon, így Budva, Cetinje, Sveti Stefan is megtalálható az oldalon. A Tara és a Piva völgye, illetve kanyonja és még számos csodás látnivaló található Montenegró területéről ezen az oldalon.

Photo Montenegro

Photo Montenegro

Több, mint 2000 fénykép Montenegróról. Mindenki szabadon tölthet fel fényképet kedve szerint az összes témakörbe! Welcome to Wild Beauty - Montenegro Travel Photos and Wallpapers from all corners of Montenegro. More than 2.000 photos from Montenegro.

Tuti menü