Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Montenegró linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Természettudományi - Wikipedia [6. oldal]
részletek »

Montenegró képes leírás: Természettudományi - Wikipedia [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: montenegro.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 101 db
Utasbiztosítás

Utasbiztosítás

Utasbiztosítás kötésekor sem árt körültekintőnek lennünk. Gyakori hiba ugyanis, hogyha az utasbiztosítás kerül szóba, sokan kizárólag a poggyászbiztosításra gondolnak, dacára, hogy a poggyászkárok legrosszabb esetben is csak néhány százezres veszteséget képeznek. Sokkal komolyabb anyagi terhet róhat ránk viszont, ha hazánktól távol betegszünk meg, esetleg baleset ér bennünket. Egy komolyabb síbaleset után a helikopteres mentés milliós költséget jelenthet, nem beszélve a kórházi kezelésről, ami akár a mentés többszörösébe is belekerülhet.

Hirdetés
Vámszabályok - Belépés

Vámszabályok - Belépés

Montenegró - Fontos információk! (útlevél, határ, pénz, stb...). Érvényes új típusú személyi igazolvány, vagy útlevél (18 éves kor alatt alatt mindenképp útlevél szükséges) Ugyanez vonatkozik a választott tranzitországokra, Szerbiára, Horvátországra, Boszniára is egyaránt. Tehát a felnőtt magyar állampolgár turistaként igazolvánnyal 30 napig tartózkodhat Montenegróban.

Variációk megközelítésre

Variációk megközelítésre

Az útvonal megválasztása természetesen függ attól, hogy honnan indulunk, illetve, hogy mit szeretnénk látni. A leggyakoribb és legkézenfekvőbb megoldás, hogy Szerbián keresztül érjük el Montenegrót, de megadjuk az utat Horvátországon és Bosznián keresztül is.

Visit Montenegro (En)

Visit Montenegro (En)

Montenegro ? the pearl of the Mediterranean, unique in many ways, and situated in the south of the Adriatic.

Tuti menü